Olen aika väsynyt, menossa oleva työputki alkoi perjantaina iltavuorolla ja päättyy tiistaina  iltavuoroon. Tuohan on monelle ihan normaalin pituinen työjakso, mutta minulle pitkä, sillä työskentelen osa-aikaisesti ja en tee mielelläni useampaa kuin kolme -neljä työpäivää peräkkäin... Tietty tuolla "älyttömällä " kuumuudella on osansa jaksamiseen, olen enemmän sellaisen viileämmän ilman ihminen, sanonta ei lämmin luita riko, ei varmasti, mutta hankaloittaa eloa kummasti.

Mies on aloitellut viikonloppuna terassin/pation rakentamista takapihalle, suunnittelu on kestänyt luvattoman kauan, toivottavasti toteutus olisi nopeampi!

Tuntuu talo hiljaiselle, kun yksi koiristamme, peke - neito Papagena, lähti  tyttären mukana Anjalaan kuntolomalle : -)  jäihän tänne toki koiria, mutta kyllä sen yhden puuttumisen huomaa!

Makuuhuoneen sisustus pitäisi saada valmiiksi, mutta inspiraatio on pahasti hukassa,  tapetti joka siellä on, on minulle liian haastava... en ole oikein  jaksanut paneutua koko asiaan....tiedän kyllä mikä minusta on kaunista ja mistä tykkään, mutta en vain osaa toteuttaa ajatuksiani sekä  pelkään epäonnistuvani.... epäonnistuminen maksaa rahaa sekä sitten  pitää väkisin katsella jotain vähemmän kaunista /epäsopivaa!

Tällaisia hajanaisia harakan hyppelyitä tällä erää, nyt suihkun kautta makuukammariin lukemaan, hyvää yötä.