Edellisestä kirjoituksesta on vierähtänyt aikaa, mutta yksinkertaisesti työt, palkallinen sekä palkaton (=kotityö) on vienyt ajan, etten vain ole kerinnyt : -)

Olin tosi kiukkuinen & pahoillani, kun se nuori lääkärin jolppi muutama viikko sitten alkoi muutella lääkitystäni, mutta nyt vedän takaisi, sillä olen paljon pirteämpi ja voin kaikinpuolin paremmin, ainakin vielä! ...minäkö ennakkoluuloinen ja kaavohin kangistunut?

Olemme käyneet avittamassa tytärtä pihan laitossa, tuppaa jotkut työt olemaan ihan fyysisestikin hänelle ylivoimaisia.

Tontin ympärillä kasvoi leikkaamaton orapihlaja-aita, aivan kauhea!! Onneksi yksi naapureista tuli kysymään, että voitaisiko aita leikata yhteistuumin alas ....tytär suostui oitis ja kävi sitten kysymässä kahdelta muultakin naapurilta, sopiiko sama tehdä niille rajoille.....heille sopi, mutta heistä ei enää olisi apua, sillä molemmat on yli 80-vuotiaita pariskuntia. Teetti sitten meillä aikamoisen työ, mutta kannatti!

Pihasta kaadettiin keväällä muutama puu, mies on pilkkonut ne polttopuiksi ja mie aloitin tänään niiden kärräämisen sisään ja taiden mennä vielä hetkeksi, sillä sade taukosi.

Mies lähti tienaamaan tai tuhlaamaan....Loviisan raveihin!

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!