En ole jaksanut/kerinnyt kirjoittaa sitten alkuviikon mitään ...ei voittanut mies raveista mitään, sai vain kokemusta lisää,  tuliaisiksi toi mansikoita, jotka sitten keittiön pöydän vierellä istuen söimme ja puhelimme niitä näitä: -)

Tiistaina kävin sitten ensimmäisen kerran intialaisessa päähieronnassa, oli miellyttävä kokemus, tulevalla viikolla aion käydä toisaasti!

Keskiviikkona kävin aamusta lääkärissä,  jossa laitettiin vasempaan polveen kortisonipiikki ja sen jälkeen oli hieroja, saamme näet työpaikan kustantamana kaksi kertaa kuussa niska-hartia hieronnan, olen vähän "säästänyt", niin nyt saan tiiviimmän kuurin!

Torstaina aamuvuoro, jee miun lempparia!! piti kyllä olla iltavuoro, mutta vaihdoin kaverin kanssa, kun hällä oli menoa aamusta: -(

Perjantaina myös aamuvuoro ja hiiskutin kiireinen, yksi työntekijä pois, mutta hyvin selvittiin...illalla olin kyllä puhki, ei meinannut kissa jaksaa sanoa.

Tänään lauantai ja vapaapäivä, rauhallisesti aloitettu sellainen ...petivaatteet vaihtelin aamusta ja  kohta on  pyykkäri saanut kaiken pyykin puhtaaksi.

Mies viimeistelee terassia, johon kaiteen mallia äsken katselimme...

Tytär tuli kampaamaan ja pesemään ns. isot koirat eli samojedinkoira-tytöt,  Aidan 11,5v & Oodin 7-v, synttäripäivä tänään, sekä eurasier - tyttö Colan 10-v : -)

Illemmalla grillaamme ja nautimme yhdessäolosta .

Mukavaa lauantai-iltapäivää - iltaa kaikille!